¿Saps quin efecte fa sobre el teu cos descansar bé? A continuació t’ho contam!

Incrementa la creativitat

Dormir bé ens ajuda a aixecar-nos amb energía i força, però no més lluny d’això, haver descansat lo suficientment bé acelera la creativitat, això fa que la nostra imaginació es potennciï i siguem més creatius i que la nostra memoria funcioni correctament.

Ajuda a perdre pes

Un descans inedecuat genera un desequilibri hormonal que augmenta la gana i pot incrementar el pes. Dormir bé redueix la nostra sensació de gana i estimula la crema de greix.

Prevé l’envelliment i augmenta l’atractiu

La reparació de les nostres cèl·lules s’activa per la nit mentres dormim. Els músculs facials se relaxen reduint el desenvolupament de les cèl·lules i combatent el dany dels radicals lliures, millorant la aparença evitant que el cansament i la fàtiga s’instal·lin al nostre rostre.

Millora el rendiment

Dormir fortaleix les nostres conexions neuronals. Estudis afirmen que una migdiada de 90 min ajuda a fixar els records i la destresa.Quan no descansam adecuadament és impossible estar al cent per cent, el nostre rendiment disminueix, igual que la nostra paciència i la nostra capacitat de concentració.

Protegeix el cor

Els estudis afirmen que els insomnis tenen tres vegades més possibilitats de sufrir una insuficiència cardíaca que els que dormen bé. L’insomni augmenta els nivells en la sang de les hormones de l’estrés lo que augmenta la tensió arterial i la frecuència cardíaca, i está lligat amb tenir el colesterol més alt.

Redueix la depressió

Quan dormim el cos es relaxa i això facilita la producció de melanina i serotonina. Aquestes hormones contraresten els efectes ed les hormones d’estrés i ens ajuda a ser més feliços i emocionalment més forts. La falta de son provoca per el contrari la lliberació augmentada i sostinguda de les hormones d’estrés.

Fortaleix el sistema immunitari

El nostre sistema immunitari emplea el temps per de son per regenerar-se, lo que permet lluitar amb eficiència contra les toxines i els gèrmens que de forma continua ens amenaçen. Amb un sistema immunitari dèbil tenim moltes menos possibilitats de superar amb èxit les infeccions.

Ara que saps la important que és dormir bé, ja podries estar comprant

un bon matalàs per descansar bé!