Dades del lloc web

Nom del domini: gymlionic.cat

Nom de l’equip: Gym Lionic

Nom dels participants: Alba Hernández, Samira Mokhtari i Sergio Martín

Curs: 1er FP Grau Superior en Marqueting i Publicitat

Centre Educatiu: IES Manacor

Som tres joves inspirats en la idea de crear una pàgina web a un gimnàs situat a prop de la zona de Capdepera i Cala Ratjada.

Amb aquesta pàgina web volem ajudar a la empresa per facilitar els seus serveis per arribar a més clients, així la gent pugui informar-se online sense haver de desplaçar-se fins al gimnàs.

Avui en dia la gent s’informa de tot des d’internet i no podiem deixar que la competència ens superi. Hem sigut molt consistents i molt creatius en la creació d’aquesta pàgina web intentant no deixar escapar ni un detall.

En la pàgina web hem inclòs tota la informació sobre les instal·lacions i tots els serveis que el gimnàs ofereix juntament amb els horaris i les tarifes perquè li resulti més útil i còmode al client, la botiga amb els productes que venen perquè els clients els puguin comprar on-line, una pàgina de blog on anem pujant notícies i consells, i fins i tot hem creat una pàgina anomenada “el meu compte” on la gent es pugui registrar i crear-se un perfil personalitzat dins la nostra plataforma, convertint-la així en una plataforma de “tot en un”.

Segur que més d’un s’anima a entrenar el seu lleó interior!

 

Equip GYM LIONIC

Aquesta pàgina web es troba en període de proba i no està disponible per realitzar compres a la seva botiga.